Coaching

Getuigenissen

 Na enkele individuele sessies: 


"

Dag Anne!


Ik schrijf jou een briefje om jou te bedanken. Wat wij samen hebben geflikt heeft mij enorm geholpen in mijn zoektocht naar leren leven met mijn etensmoeilijkheid. Natuurlijk heb ik soms wel nog eens moeilijke dagen. Maar voor het eerst is er iets geweest dat mij heeft geholpen. Nu kan ik weer beter genieten van alles. Zoals stempeltjes maken, of naar het bos gaan ... en kijken! Of bakken, taart enzo ... Gewoon GENIETEN! Dankuwel


M.M. "


 Over de methode: 


"

Toen mijn zus mij de eerste keer laaiend enthousiast over Psych-K (nu gebruikt Anne Live The Connection, n.v.d.r.) sprak (“Eenvoudig! Pijnloos!”) heb ik me er met een smoesje van af gemaakt. De zoveelste ultieme oplossing voor alle problemen! Ja, ja, dat zal wel. Ik kon er niet veel geloof aan hechten. Toen mijn schoonbroer onlangs aan een workshop van The Love Method (nu Live The Connection) had deelgenomen, zag hij er van de ene dag op de andere heel anders uit: zo rustig, zo blij, bijna alsof hij van binnenuit verlicht werd. Toen dacht ik, “Hm, misschien toch eens tijd om dit te onderzoeken."

Ik nam een afspraak bij Anne. Het ongelooflijke gebeurde ook bij mij. Ik besef dat het voor rationele breinen totaal ongeloofwaardig klinkt, maar ik ben zelf ook een “rationeel brein”, en dit was mijn ervaring: Mijn stress in het bijzijn van andere mensen die ik als sinds mijn prilste jeugd meedraag, en waar ik al ettelijke jaren in therapie voor ben, zonder noemenswaardige doorbraak, is in één sessie bij Anne opgelost door het aanpassen van mijn basisovertuigingen. Sindsdien is er een gewicht van mijn schouders gevallen. Ik ervaar een innerlijke kalmte zoals ik die nog nooit ervaren heb. Ineens slaap ik ook beter, en heb ik veel minder spierpijn. Ik ben nu letterlijk “ontstresst”, en het voelt zalig!


S.S.  "


 Over oefenmomenten en workshops:


"

Anne stelt haar praktijk open en organiseert oefenmomenten op heel regelmatige basis.

Deze werkmomenten zijn een mooi evenwicht van geven en ontvangen,

er wordt de mogelijkheid gecreëerd om rond eigen thema's te werken, maar ook om te faciliteren bij anderen en hierdoor veel bij te leren.


Anne laat mensen zich veilig en op hun gemak voelen, ze verstaat de kunst om op een authentieke manier, zonder oordeel te connecteren met mensen en hen zo een eind verder te helpen geraken in hun evolutie.


Zij is aanwezig op een heel ondersteunende manier, op een integere manier vult ze aan waar nodig is, geeft feedback, deelt haar inzichten en kennis op een bescheiden manier. (...)


Ik leerde ondertussen ook heel fijne mensen kennen, mensen die dezelfde passie delen !

Voor mij betekenen deze oefenmomenten een enorme meerwaarde en

ze  stimuleren me om aan mezelf te werken om zo te transformeren naar een vrij en blij iemand èn om voor anderen hier en daar het verschil te kunnen betekenen ..


L.V.