Coaching

Ik begeleid mensen die om welke reden ook er niet toe komen te leven zoals zij dat willen en zijn wie ze willen zijn. Ik help hen de negatieve overtuigingen die hieraan aan de basis liggen, te vervangen door positieve, zodat zij hun doelen kunnen bereiken. Oude patronen en lasten, vaak doorgegeven door vorige generaties, transformeren we.


Mensen die bij mij in begeleiding komen kunnen rekenen op grondige ondersteuning, aanmoediging en begeleiding bij het formuleren van nieuwe overtuigingen en patronen, de transformatie daarvan en het zetten van nieuwe stappen in hun leven, in de richting van doelen die ze zelf stellen. Hiervoor gebruik ik vooral technieken en inzichten uit Live The Connection ©, Evolutiepsychologie en Familieopstellingen.

Welke methodiek ik gebruik hangt af van de persoon en de topic in kwestie. Ik stel telkens weer de persoon centraal en pas de keuze van de methode aan.  


Als pedagoge ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de evolutie van mensen naar meer-zichzelf worden. Dit geldt zowel voor kinderen als voor jongeren en volwassenen. De leeftijd speelt geen rol. Al wie graag hulp aanvaardt - voor zichzelf of voor anderen - is welkom!